Durian Project

Som de fleste blender-brukere så lanserer Blender Fundation et nytt filmprosjek som har fått kodenavnet Durian. Konseptet for dette prosjektet er episk fantasy historie.

Blender Fundation organiserer produksjonen på lik linje som tidligere prosjekter i deres regi; hele verdens topp-blenderheads kommer sammen i Amsterdam på Blender fundations Blender institute og lager kortfilm. Du kan lese hvem som er med i Blendereliten på Durians nettsider.

Mye av prosjektet går ut på å promotere Blender som et fullgodt animasjonsverktøy, vidreutvikle programvaren og lage nye verktøy for å gjøre Blender enda bedre. Vi får bare følge med på blendernation og Durians nettsider etter oppdateringer omkring dette prosjektet.

This entry was posted in Blender utviklingsnyheter, Nyheter and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Durian Project

  1. K.A.Byggjordet says:

    Jeg gleder meg sånn til filemn kommer. Gleder meg også til å se utviklinga av blender. Dette er et skikkelig stort steg framover for blender som programvare.

  2. Artorp says:

    Gleder meg som en unge her, blir spennende å se resultatet. Har store forhåpninger til resultatet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>