Bedre sent en aldri.

Skriver dette for å opplyse at det har kommet en ny versjon av Blender. Nemlig Blender 2.5. Riktignok er det en alfa build men dette er noe som er i rask utvikling. Hvis du har lyst til å prøve den nye versjonen er det bare å gå til og se om du finner den siste utgaven av blender der.

Det har også vert over 25000 oppdateringer av koden til blender siden den ble åpen kildekode for 7 år siden. Her kan du lese mer mo dette og se grafer over alle oppdateringene.

En annen ting er Durian som har fått støtte fra det Nederlandske film instittutet, noe som kan forlenge deres prosjekt med 3 mnd og få en ekstra person med på laget. Personlig så har jeg veldig store forhåpninger til dette prosjektet med alt det nye som følger med av nye funksjoner for Blender.

This entry was posted in Blender utviklingsnyheter and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Bedre sent en aldri.

  1. Kenneth says:

    Har testet 2.5, ser utrolig bra ut, men blir nok litt tilvenning av det nye ui’et men ser absolutt pent ut. Men er litt mye bugs enda så blir nok kun for å teste det enda:)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>