Yo Frankie Demo

Som de fleste av dere lesere på blender3d.no så har filmen Big Buck Bunny vært ute en god stund nå. Denne filmen hadde kodenavnet peach. Rett etter filmen hadde ble laget ferdig, var det et nytt team med blenderkodere som overtok for peachprosjektet: Apricot – Open Game Project.

I likhet med Project Peach så har også Project Apricot fått et utgivelsesnavn – Yo Frankie som er et åpent spill som er hovedsaklig laget i Blender. De to er linket sammen med en av filmens biroller som er det ekle flygeekornet. Det samme flygeekornet er hovedpersonen som man skal styre i spillet Yo Frankie.

Den første demoen av spillet er sluppet fra apricot sine sider. Det er utgitt demo som er kjørbare i Mac, Linux & Windows så her er det bare å boltre seg. Alle modellene er lagret i .blend filer så her er det bare å boltre seg.

This entry was posted in Blender utviklingsnyheter. Bookmark the permalink.

2 Responses to Yo Frankie Demo

  1. Artisten says:

    Skal prøve dem senere i dag, gleder meg :)

  2. Artisten says:

    Prøvde den (v. 1.2) på Linux, og den kjørte smertefritt :D
    Siden dette var en versjon for testing på forskjellige plattformer var ikke gameplayet noe særlig, håper neste testversjon blir bra!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>